Bestellen en betalen

Bestellen

Je kunt bestellen via de website. Door op de knop 'bestelling' te klikken, kom je in het overzicht van de producten in je bestellijst. Stap voor stap word je door het bestelproces geleid.

Je kunt er voor kiezen om een account aan te maken, of om direct te bestellen zonder registreren. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een bevestiging.

Ander afleveradres

Het is mogelijk om een ander afleveradres op te geven. Geef bij de opmerkingen nog even extra aan wat het afleveradres is, en naar welk adres de factuur gestuurd moet worden.

Wijzigingen/annulering

Wijzigen en annuleren van je bestelling is mogelijk tot het pakket klaar is gemaakt voor verzending. Geef wijzigingen en annuleringen daarom zo snel mogelijk door via info@ikdraag.nl.

Betalen met iDeal

Betalen kan met iDeal, waarmee je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Ikdraag.nl heeft geen enkele toegang tot je betaalgegevens. Gebruik van iDeal is kostenloos.

Betalen via overboeking

Ook kun je het totaalbedrag zelf overmaken. Na ontvangst van de betaling wordt je pakket zo snel mogelijk verstuurd. Aan overmaken zijn geen kosten verbonden. Let op: Ik hou de bestelling 7 dagen voor je vast. Staat het bedrag na 7 dagen nog niet op onderstaande rekening, dan vervalt je bestelling automatisch (tenzij we samen hierover andere afspraken hebben gemaakt). Het rekeningnummer is NL66 INGB 0006 2355 44 t.n.v. Ikdraag.

Afhalen

Ikdraag.nl is een webwinkel zonder stenen winkel. Afhalen is daarom beperkt mogelijk, en alleen op afspraak.