Ruilen en retourneren

Heb je een draagdoek, draagzak of ander artikel bij Ikdraag.nl gekocht, en ben je niet tevreden met je aankoop? Je mag altijd je bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen aanmelden voor ruilen of retourneren. Voor retourneren moet het artikel vervolgens binnen 14 dagen weer terug zijn bezorgd, dus in totaal 28 dagen na ontvangst. Je betaalt alleen de kosten van het terugsturen. Wanneer je een vervangend artikel wilt ontvangen, betaal je voor dit artikel geen verzendkosten.

Belangrijk: lees voor het opsturen van het artikel eerst de onderstaande informatie door.

Vóór het terugsturen

Meld voor je de bestelling terugstuurt, de terugzending aan per mail via info@ikdraag.nl.

Vermeld daarin:

Naam, adresgegevens, factuurnummer, telefoonnummer.

Bij ruilen: vermeld welk vervangend artikel je wilt ontvangen.

Bij retourneren: vermeld op welk bankrekeningnummer het geld teruggestort moet worden.

Terugsturen

Stuur bij het pakket de factuur en het retourformulier (Download retourformulier) mee en zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende of niet gefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen. Ikdraag.nl is niet aansprakelijk voor in de post zoekgeraakte pakketten of artilkelen, zorg daarom voor een verzendbewijs.

Staat van het artikel

Het artikel moet compleet en in nieuwstaat, dus: onbeschadigd, ongewassen en (als dat redelijkerwijs mogelijk is) in de originele verpakking worden teruggestuurd. Het artikel mag niet meer gebruikt zijn dan noodzakelijk om te beoordelen of je het artikel wilt houden, zoals je in een fysieke winkel zou doen. Als het artikel hier duidelijk niet aan voldoet (te beoordelen door Ikdraag.nl) wordt er een redelijke vergoeding ingehouden op het terug te storten bedrag.

Retouradres

Ikdraag.nl

Ridderspoorweg 50

9753 GK Haren

Geld terug

Je ontvangt bij retourzenden uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag en de oorspronkelijke verzendkosten voor het artikel terug. Had je bij de oorspronkelijke bestelling meerdere artikelen besteld, en stuur je niet alle artikelen retour, dan krijg je de oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed, maar alleen het aankoopbedrag. Bij ruilen wordt het prijsverschil tussen het oude en een goedkoper nieuw artikel binnen deze termijn teruggestort. Wanneer er bijbetaald moet worden voor het nieuwe artikel, ontvang je een instructie per e-mail.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op de producten die je aanschaft bij Ikdraag.nl. Dat wil zeggen dat je er een normale levensduur van mag verwachten, bij normaal particulier gebruik.

Klachten

Is het ontvangen product niet in orde, of is je bestelling onverhoopt niet compleet, laat het zo snel mogelijk weten per mail (info@ikdraag.nl). Ik doe mijn best om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. Bij een kapot product kan er reparatie of vervanging aangeboden worden. Bij draagdoeken en babydragers zal dit over het algemeen vervanging zijn.