Over Ikdraag.nl

Mijn naam is Wendy Haisma. Ik ben gecertificeerd draagconsulent, en moeder van twee kinderen. Wanneer je iets bestelt bij Ikdraag.nl, bestel je bij mij. Ik help je graag met het maken van een keuze, en zorg ervoor dat je je doek of drager zo snel mogelijk in huis hebt.

Daarnaast werk ik vanuit Haren (GR) als draagconsulent, en ben ik trainer bij Zorgdragen Opleidingen.

Met dragen begon ik kort na de geboorte van mijn oudste kind, begin 2009. Na een valse start met een drager die voor ons allebei niet prettig was, ontdekte ik hoe fijn dragen kan zijn met een goede draagdoek. Mijn dochter heeft zo heel wat uurtjes in de draagdoek doorgebracht: bij krampjes, op weg naar de supermarkt, of als ze gewoon dicht bij me wilde zijn. Na een paar maanden schafte ik er een ergonomische drager bij aan voor het gemak.

Heel wat dragers en draagervaring verder volgde ik de opleiding tot draagconsulent bij de gerenommeerde Trageschule Dresden. Ik heb alledrie de cursussen doorlopen, heb dit afgesloten met een succesvol uitgevoerd examen, en mag mij sindsdien TSD-gecertificeerd noemen.

Door mijn jarenlange ervaring als draagconsulent en als dragende ouder ben ik in staat om je goed en vakkundig te begeleiden bij het leren knopen, of bij het kiezen van een drager. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat dragen voor jullie allebei een prettige ervaring is.

Ik help je graag met het vinden van de drager die het beste bij jou en je kind past!        Wendy

Bedrijfsgegevens:

Ikdraag.nl
Ridderspoorweg 50
9753 GK Haren
Nederland
info@ikdraag.nl
06-27226172 (tijdens kantooruren, beperkt bereikbaar. Mailen gaat sneller)

KvK nr. 02098161
BTW 106485982-B02