Winkelwagen
Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Consulten en workshops

Consulten en workshops

Zoek je ondersteuning in je ouderschap? Ik kan je helpen met bijvoorbeeld het leren dragen van je kindje.
Consulten en workshops

Bij ikdraag geef ik consulten, workshops en meer. Net waar je op zoek bent. 

Waarom een draagconsult boeken bij Ikdraag.nl?

Ik ben sinds 2015 draagconsulent, werkzaam in de regio Schouwen-Duiveland Zeeland. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging van Draagdoekconsulenten en volg ik regelmatig bijscholingen. Bekijk mijn Draag-CV (download) om te lezen wat ik in de loop van de jaren heb geleerd op draaggebied. Je kunt dus vertrouwen op mijn kennis en kunde!

Tijdens een live consult leer ik je het dragen stapsgewijs, van begin tot eind, inclusief de fijne kneepjes. We oefenen met een speciale draagpop tot je het dragen onder de knie hebt. Daarna kun je het onder mijn begeleiding met je baby proberen, als je baby wakker is en zich prettig voelt. Ook kun je natuurlijk je vragen over dragen stellen: veiligheid en wetenschappelijk onderbouwde informatie staan voorop bij mij.

Een consult op de locatie bij ikdraag.nl (Zandweg 31 Burgh-Haamstede) heeft de voorkeur, hier is namelijk alles voorhandig. Dit is op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig. Desgewenst kom ik ook bij jullie thuis, de kosten € 0,35 per kilometer, exclusief eventuele parkeerkosten. 

 

Ikdraag.nl maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en onze geselecteerde partners, zoals Google, jouw internetgedrag binnen en buiten onze websites volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. . Je kunt er meer over lezen in onze Cookie verklaring. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »